Uit de Kunst Zuidhorn

Kunst te Gast

 

Op donderdag 24 januari 19.30 uur
Locatie: Cultureel Centrum Zuidhorn

 

Geachte genodigde,

Er komt een nieuw cultuurfestival in Zuidhorn! Kunst te Gast krijgt een nieuwe vorm. Het wordt een bijzonder festival waarin afwisselend beeldende kunst en jazzmuziek centraal staan. Dit jaar is de eerste editie. We starten met beeldende kunst.

Op 24 januari willen wij u meer vertellen over onze plannen. Wij schetsen wat er allemaal te doen is, de achterliggende gedachten, voor wie het is bedoeld, en wie er mee kan doen. Een tipje van de sluier lichten we nu alvast op.

In het eerste weekend van juni richten twintig kunstenaars hun werkplaats in, in de koetshuizen aan De Gast. De kunstenaars laten hun werken zien en gaan aan de slag in de slag met het publiek. Wonderlijke voertuigen rijden door de straat: De Gast is even het domein van experiment en fantasie. Jong en oud doen mee.

Wij kunnen dit festival niet zonder u – bewoners van De Gast en cultuurliefhebbers uit Zuidhorn en omstreken – organiseren. Daarom vragen wij u graag om mee te denken. En wie weet, misschien wilt u ook iets doen? Want wij zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers en ambassadeurs die zich aan het evenement willen verbinden.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om op donderdagavond 24 januari om 19.30 uur naar het Cultureel Centrum Zuidhorn te komen. Onder het genot van een kopje koffie praten we graag met u verder. Wij zijn er bijzonder trots op dat de wethouder dhr. Fred Stol de avond komt openen.

Wij verheugen ons op uw komst. Het zou fijn zijn als u uw komst wilt bevestigen via het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Een vriendelijke groet van de initiatiefnemers,

Geert Drion en Marijke van der Woude (De Gast 29), Margot Brekelmans (Hoofdstraat 37), Ben van Deel (De Gast 22), Willem Wessels

kunst te gast 2013bkunst te gast 2013ckunst te gast 2013dkunst te gast 2013ekunst te gast 2013fkunst te gast 2013gkunst te gast 2013h

 

Bekijk ook het Moodboard Kunst te Gast 2013 (PDF)

 

Bezoekers

Deze maand 2 | totaal 154851