Uit de Kunst Zuidhorn

Zowel lotenkopers als kunstenaars vallen in de prijzen

Na afloop van de Kunst etalageroute in Zuidhorn konden we weer twee kunstwerken worden verloot. 27 oktober verrichtte Notaris Smid deze trekking die gedaan kon worden dankzij de verkoop van loten door deelnemende winkeliers en door de Stichting tijdens het Kom evenement.

Zowel de loten kopers als de kunstenaars zijn winnaars bij deze loterij. Mevrouw Van Brussel zocht een lamp uit van Bert Werkman van Ambachtelijk glasatelier Glas Werkhuis. Hij exposeerde bij Koetshuysch kaas.
Alderik koos voor een werk van Tosja Schaeffer. Haar werk was te zien in het pand waar voorheen Brilmode was gevestigd. Pandeigenaar Reinder Bergsma stelde de ruimte beschikbaar.

werkman van brussel

Kinderkunst
Kinderen van de scholen die meededen met het project van de kinderkunst ontvingen boeken met de titel; Kunst met Taart en Kunstworkshops voor kinderen. Om een beetje in stijl te blijven. De kinderen van De Brug groep 3/4, Het anker groep 6/7 en De Borgh groep 8 werden op school verrast door Janet Meursing en Margriet van der Zee van d Stichting uit de Kunst.

De etalageroute wordt mede mogelijk gemaakt door sponsor Langewold Beheer, Zakenkring Zuidhorn en WelkomInZuidhorn.nl

 

 

Bezoekers

Deze maand 4063 | totaal 249555