Uit de Kunst Zuidhorn

Gabi Vos, even voorstellen….
Ik ben geboren op 25 oktober 1975. In mijn kinderjaren was tekenen met kleurpotloden mijn favoriete bezigheid. Echter heb ik daar niks meer mee gedaan nadat ik mijn beroepsopleiding bedrijfseconomie had afgerond. Later besefte ik dat er “iets” in mijn leven ontbrak. En dat “iets” was een zoektocht naar mijn creativiteit. Ik begon weer te tekenen en merkte dat deze creatieve kant van mijzelf me veel plezier gaf.

In juni 2022 heb ik een driejarige professionele vakopleiding aan de Klassieke Academie voor Beeldende Kunst te Groningen afgerond en ben toen toegelaten tot de tweejarige Master opleiding aan dezelfde academie. Daar heb ik heel veel zin in.

Ik ben bekwaam in verschillende teken en schildertechnieken, maar het meeste plezier ervaar ik bij het fijn schilderen en gelaagd schilderen. Daarmee bereik ik meer realistische weergaves van de onderwerpen die voor mij belangrijk zijn. Ei tempera, olie en aquarelverf zijn voor mij materialen waarmee ik graag werk op de klassieke manier.

Mijn werken beslaan een breed scala aan onderwerpen, hierbij valt te denken aan stille levens, portretten en ook landschappen.
Het menselijk gezicht is erg interessant voor mij. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter de mens. Van het gezicht kan je namelijk veel aflezen, ogen die de ziel weerspiegelen, rimpeltjes van het lachen of juist van verdriet. Zelf ben ik minimalistisch en hou van aarde tinten en simplicity.

Ik wil mijn eigen werkelijkheid schilderen en tevens de technische vaardigheden blijven te ontwikkelen. Wat ik hoop te bereiken is dat mensen in mijn werken de ziel, gevoel en sfeer kunnen zien.

Voorbeeld van mijn werk is te zien (niet alles) op Instagram onder Gabi_ Vos_art.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemer Etalageroute 2022

 

Bezoekers

Deze maand 109 | totaal 240977