Uit de Kunst Zuidhorn

U zult bij mij thuis geen Atelier aantreffen en geen real-life werk zien. Mijn atelier is namelijk altijd op locatie; bij de mensen thuis, bij een zorginstelling, restaurant, winkel, kinderdagverblijf of school. Ik maak namelijk muurschilderingen, in opdracht. De meeste klanten weten vaak het onderwerp of hebben al een afbeelding wat ze graag op de muur willen hebben geschilderd. Dit zijn leuke klussen, waar het vooral gaat om wat de klant wil en blij van wordt en dat geeft mij plezier in mijn werk.
Maar er zijn ook projecten waar ik (meer) mijn eigen creativiteit kan laten zien. Ik krijg een richting en mag daarmee aan de slag. Deze opdrachten vergen vaak wel wat meer voorbereiding, meer van mijn kunnen, maar geven me veel voldoening en laten meer van mijn talenten zien.

Graag schilder ik van echte voorbeelden (van foto's) Ik houd van zee, strand, bomen en dieren. Maar eigenlijk ieder onderwerp zou ik wel iets mee kunnen. Door de gevarieerde aanvragen van mijn klanten maak ik veel verschillende schilderingen. Daardoor is mijn werk gevarieerd en vaak kleurrijk.

Ik ben autodidact. Ik werk met het meeste met acryl, eventueel aangevuld met saus of muurverf en het liefst op een zo vlak mogelijke gesausde ondergrond.
www.frouwinabloem.nl

 

Bezoekers

Deze maand 109 | totaal 240977