Uit de Kunst Zuidhorn

Over Zilverdock:
Zilverdock verzorgt verrassende visuele uitingen zoals affiches, het omslag en binnenwerk van boeken en uitnodigingen. Alle opdrachten en projecten worden met oog voor detail uitgevoerd en aangeleverd. Zilverdock denkt graag mee met haar opdrachtgevers en streeft naar een duurzame samenwerking.
Over Nadeschda Broere:
Nadeschda Broere, oprichter van Zilverdock woont en werkt in Oldehove, Groningen. Eind jaren '90 heeft ze haar passie voor het ontwerpen en uitvoeren van mozaïek ontdekt. Sindsdien heeft ze diverse objecten zowel autonoom als in opdracht voorzien van mozaïek, projecten opgezet en begeleid, workshops gegeven en geëxposeerd in binnen- en buitenland. Haar werkterrein heeft ze sinds 2008 uitgebreid met grafische vormgeving, film en fotografie. Een wisselwerking tussen deze disciplines kon niet uitblijven: foto's dienen als basis voor een mozaïekontwerp, een uitgevoerd mozaïekontwerp vormt inspiratie voor een grafische uiting of een flash movie.

Nadeschda Broere staat ingeschreven bij Kunstpunt Groningen (fotoserie 'Gedragen door Water') is lid van Pictoright en maakt gebruik van verschillende platformen om haar werk te tonen: Nationale Beeldbank (foto’s), Society6 (print on demand: textiel en woonaccessoires) en Werk aan de Muur (print on demand: wanddecoratie). Op haar Beeldblog worden doorlopend updates, nieuwe ontwerpen, illustraties en foto's geplaatst. Of blijf op de hoogte via Twitter :)

Over de fotoserie Gedragen door Water:
"Licht, schaduw en reflectie van dat wat blijft drijven op het water is volgens Nadeschda een fascinerend spel om vast te leggen. Want wat blijft drijven? En voor hoe lang? Zal het, uiteindelijk, naar de bodem zinken?

Met de fotoserie ‘Gedragen door Water’ onderzoekt Nadeschda het samenspel van licht, schaduw en reflectie van (drijvende) voorwerpen in en op het water, al dan niet voortgestuwd door stroming of windvlagen en in samenhang met de omgeving.
De serie ‘Gedragen door Water’ bestaat uit 50 foto’s. De gefotografeerde objecten zijn niet per definitie gerelateerd aan een zwembad."

 

Voor wie belangstelling heeft voor een van de 50 foto's uit deze serie of meer informatie wenst, van harte welkom om contact op te nemen met Nadeschda:

www.zilverdock.com / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemer Etalageroute 2023

Deelnemer Etalageroute 2022

 

Bezoekers

Deze maand 4062 | totaal 249554