Uit de Kunst Zuidhorn

Eelde

 Waarom maak ik? In mijn werk wil ik het verlangen naar heelheid verbeelden. Het verlangen naar de heelheid van het menselijk lichaam. Hoe maak ik? Door middel van stof, klei en inkt wordt het gebroken lichaam opnieuw vormgeven en gerangeerd, het blijft een eindeloze zoektocht, het lichaam wordt niet hersteld. Het werk is vlak en ruimtelijk dat bestaat uit diverse lagen, vaak een poëtisch beeld. De lagen ontstaan door diverse materialen te combineren met elkaar. Ook gebruikte en gevonden voorwerpen. Gebruikte materialen hebben hun beschadigingen en een verleden. Wat maak ik? Lichamelijke vormen, zichtbare beperkingen; het gebroken lichaam. Bij divers ruimtelijk werk wordt een drager ingezet.

www.wiesjegunnink.nl
Deelnemer Etalageroute 2023

Aduard
"Ik werk met klei. Ik maak vazen ,vogels en veel schelpen. Al vele jaren ben ik met keramiek bezig, waarbij ik het ook erg leuk vind workshops te geven waar cursisten zelf kunnen kiezen wat ze willen maken. Ik werk met verschillende soorten klei, soms zonder glazuur , regelmatig ook met glazuur in verschillende technieken. Ik bouw handmatig op en de vormen zijn organisch.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Deelnemer Etalageroute 2023

Gasteren

Ik ben een abstract waterfotograaf. Water is altijd in beweging, nooit hetzelfde. Stroom, seizoen, dichtheid, zon en wind zorgen voor een continue verandering van het beeld dat ik probeer vast te leggen. Als ik op het juiste moment op de juiste plaats ben, is dat magisch: alsof er een poort opengaat naar een andere tijdelijke wereld.” De meeste van mijn enkelvoudige foto's zijn niet bewerkt; de kleuren en de patronen zijn zoals ik de beelden in de natuur vindt. Daarnaast componeer ik samengestelde beelden en patronen van mijn eigen enkelvoudige waterfoto's.

www.koffijberg.com

Deelnemer Etalageroute 2023

Hedendaagse figuratie. Technieken: olieverf, aquarel, krijt etc.
Vlagtwedde
www.annemiekespierenburg.nl

Deelnemer Etalageroute 2023

 

Bezoekers

Deze maand 1702 | totaal 265956